15 august 2012 ~ 0 Comments

skal posten da ikke bare ud?

Normalt er jeg mere interesseret i de lidt dybere problemstillinger end hvad der lige rammer Ekstra Bladets forside i agurketiden.

Der er dog noget ved hele den konflikt omkring Vejlegården, som har fået mig til at tænke lidt ud over den almindelige arbejderretorik stillet hårdt op imod kapitalen, som med Venstre og Liberal Alliance som støtter vil fjerne enhver ret for arbejderne til at organisere sig.

Jeg er med på at vi som arbejdstagere i solidaritet kan lave blokade mod en virksomhed og sørge for at de ikke kan få leveret varer eller vasket deres duge og kokkeuniformer. Så langt så godt. Jeg er også helt instillet på at man kan forhindre Vejlegården i at få hentet deres affald – det må gøre ondt.

Men når jeg hører at der ikke bliver levere post, så er det jeg lige standser op.

Jeg er jo gammel nok til at kunne huske Vinterby Øster, hvor posten altid skulle ud om der så var sne eller slud. Jeg har egentlig også altid forestillet mig at det ville være ulovligt at forhindre nogen i at få deres post, og nu er jeg meget i tvivl om hvad jeg skal mene om denne blokade. Jeg hælder til at mene at det hele er gået for vidt og at vi er nødt til at trække i land. Når vi på den måde træder på folks velerhvervede rettigheder, så har vi nok som arbejderbevægelse taget et par skridt for langt.

 

Tags: ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.