Noget smukt eller noget billigt?

Kategori

Del

Jeg står overfor en situation hvor jeg skal have gjort noget ved min terrasse og derfor vil jeg rigtig gerne høre din mening. Sagen er nemlig, at jeg skal have den pyntet op med nogle blomster i nogle krukker eller måske nogle kurve.

Med kurve, så tænker jeg på de fletkurve man kan købe mange steder og som ikke koster ret mange penge. De kan sagtens holde til at stå ude i rigtig mange sæsoner, men til sidst vil de nok gå til, da det trods alt er et naturmateriale og vådt jord har det bare med at opløse ting over længere perioder.

Det er som sagt den billige løsning og jeg har rigeligt råd til at købe de kurve jeg har brug for til det antal blomster jeg har tænkt mig at sætte op.

Den anden ting jeg har kigget på er nogle af det krukker i terracotta som sælges i mange af byggemarkederne. Terracotta er brændt ler og købes ofte en en rødlig eller brunlig nuance. De er gerne lidt større end kurvene og ser naturligvis langt mere royale ud end noget der er flettet.

Problemet er bare, at priserne på de krukker jeg har forelsket mig i (de har lidt forskellige udskæringer på siderne) ligger over 500 kroner stykket og det er for de krukker der har en mellemstørrelse.

Når jeg gerne ville have en 10-12 stykker stående på terrassen, så bliver det pludselig rigtig mange penge. Jeg ved godt, at de naturligvis kommer til at holde i rigtig mange år, men det kunne de flettede kurve for så vidt også sagtens.

Mit spørgsmål til dig er derfor hvad du ville gøre. Ville du bruge over 5000 kroner på terracotta krukker som i bund og grund er det jeg bedst kan lide og som vil se pænest ud, eller skal jeg hellere spare en masse penge og købe noget som stadig vil virke fint, men som ikke vil se helt så flot ud.

Skribent

Del

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk