Event – buzzword eller meget mere?

Kategori

Del

Ordet event er blevet til lidt af et buzzword de seneste år, og der findes utallige forskellige former for events. Fodboldkampe bliver betegnet som events, pop up shops fra brands og virksomheder betegnes som events. Demonstrationer betegnes som events. Festivaler og koncerter betegnes som events. Paneldiskussioner og netværksmøder betegnes som events.

Ordet event er således en slags samlebetegnelse for en række meget forskelligartede arrangementer, der ofte er arrangeret af et evenbureau i København, Aarhus, Odense eller Aalborg.

Formålet med events

Et event kan have flere forskellige formål. Det kan være at skabe opmærksomhed om en person, et brand, et produkt eller et politisk emne. Formålet kan også være at skabe relationer, såsom sociale netværksarrangementer. Og endelig kan formålet være at skabe indtægt og opbakning, for eksempel diverse demonstrationer eller indsamlinger.

Det er sjovt at arrangere events, og det er sjovt at deltage i events. Men er eventet ikke godt nok planlagt, kan det udvikle sig til at blive en frustrerende og kedelig oplevelse for både arrangør og deltagere. Derfor kan det være en idé at hyre et eventbureau, der kan tage sig af den overordnede planlægning i samarbejde med dig.

Skal du holde et event i København, bør du vælge et eventbureau i København, så du er sikker på, at bureauet er bekendt med lokale forhold, logistik, lokale samarbejdspartnere og så videre, og som kan booke de bedste mennesker til at hjælpe dig, hvad end det drejer sig om inventar, mad eller musik.

Eventbureau i København

Leder du efter et lokalt eventbureau København, er der flere ting, du skal være opmærksom på, før du foretager dit valg. Events kan inddeles i fire forskellige typer:

  • De kulturelle events
  • De sportslige events
  • De politiske events
  • De kommercielle events

Vær sikker på, at det eventbureau du vælger, har erfaring med netop den type arrangement, du skal stå for. Indhent eventuelt udtalelser, fotos og referencer fra tidligere kunder og gå ind og læs anmeldelser af de forskellige eventbureauer i København på diverse anmeldelsessites.

Derudover er det alfa og omega, at du har en god kemi med de mennesker, du skal arbejde sammen med om dit event. Du skal føle, at bureauet forstår din idé og formål med eventet, og de skal være med på, hvordan du ønsker eventet skal bygges op.

Hvad kan du få ud af at hyre et eventbureau?

Eventbureauer er specialiserede i at koordinering, logistik, planlægning og service. Du får således et team af mennesker, der har overblik over dit arrangement, og som sikrer, at alt kører, som det skal.

Du kan selv vælge, hvor meget du vil have eventbureauet til at klare for dig. Nogle vælger hele pakken, hvor alt fra fremsendelse af invitationer til afsluttende rengøring er inkluderet. Andre vil gerne have eventfirmaet involveret i enkelte dele af planlægningen, for eksempel location og mad.

Oftest vil det at antage et eventbureau føles som at sætte både planlægning og udførelse på autopilot og blot flyde med, når dit drømme-event bliver arrangeret, koordineret og udført for dig.

Skribent

Del